Webwinkel voor wederverkopers van natuurwenskaarten

Welkom in de webwinkel voor wederverkopers!

Wereldfotografie levert een kleine collectie dubbele wenskaarten en kleine bloemen-/cadeaukaartjes zonder tekst op de binnenzijde.

De nadruk ligt op diverse onderwerpen uit de natuur in Nationaal Landschap Het Groene Woud in het hart van Brabant. In veel gevallen herkenbare, maar soms ook minder bekende natuur uit onze eigen leefomgeving.

Om het huidige beschikbare aanbod te bekijken of om via de webwinkel een bestelling te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn.

Nog geen inlognaam en wachtwoord? Meld u dan aan als potentiële klant via de aanmeldmogelijkheid in het menu. Om in te kunnen loggen, en om eventueel via mail contact met u op te kunnen nemen, wordt slechts om een minimum aantal gegevens gevraagd. Bij een bestelling worden uiteraard om meer gegevens gevraagd om uw bestelling te kunnen bezorgen.
Nadat u zich heeft aangemeld wordt een automatisch gegenereerd wachtwoord naar het door u opgegeven e-mailadres gestuurd. U kunt dit wachtwoord zelf wijzigen nadat u bent ingelogd.Wenskaarten

De dubbelzijdige gevouwen wenskaarten (13,5 x 13,5 cm) inclusief envelop, worden geleverd per set van 6 of 8 stuks, en zijn per stuk verpakt in een helder cellofaanzakje.
De foto aan de voorzijde wordt op de linkerhelft van de binnenzijde in grijstinten weergegeven.
Kaarten zijn voorzien van een EAN-13 barcode op de achterzijde.

Bloemenkaartjes

Een kleine collectie kaartjes die zeer geschikt zijn om aan een boeket of cadeautje te hangen. Leuk dus voor in een bloemisterij of cadeauwinkel. De gevouwen kaartjes hebben een afmeting van 7 x 7 cm en zijn voorzien van een boorgat, zodat ze met een draadje aan een boeket of cadeautje gehangen kunnen worden. De binnenzijde van de kaartjes is blanco.
De kaartjes zijn voorzien van een EAN-13 barcode op de achterzijde.